Milletvekili Gülpınar’ın sessizliği Urfa siyasetini tedirgin ediyor

Şanlıurfa’nın en etkili siyasi aktörlerinden olan Gülpınar ‘ın  bu süreçte rolü ne olacak? Gülpınar ‘ın Şanlıurfa siyasetinde olmamasının muhtemel etkileri neler olabilir? Şanlıurfa ‘da seçimin yönü belirlendi mi? Siyasi santranç tahtası kuruldumu?

Bütün siyasi parti aday adaylarının boy gösterdiği ve tanıtımlarını yaptıkları bu günlerde Şanlıurfa’nın önemli siyasi aktörlerinden olan Ak parti Milletvekili Kasım Gülpınar’ın sessizliği tüm siyasi arenayı tedirgin etmeye yetiyor. Muhalif görüşlüler bile Mehmet Kasım Gülpınar ‘ın adaylık durumuna göre siyasi denklemlerini kurmak istemektedir.

Günlerdir Gülpınar sevenleri sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak milletvekilinin Şanlıurfa siyasetinde olması gerektiğini ve kendisini destekleyici mesajlar paylaşmaktadır.

Şanlıurfa’da hem muhalif hem de Ak Parti aday adaylarının Şanlıurfa’nın sevdiği değer verdiği Kasım Gülpınar’dan gelecek habere göre Şanlıurfa siyasetinin şekil alacağı öngörülüyor.

Şanlıurfa Siyasi otoriteleri Milletvekili Gülpınar’ın AK partiden yeniden aday olursa Urfa’daki kan kaybının önünü geçeceği tam tersi bir durumda Şanlıurfa’da AK partinin önemli ölçüde yara alacağı konuşuluyor.